Јавен повик за прибирање на понуди за набавка на пелени за возрасни

Превземи: Јавен повик

Здружението за поддршка и развој Хуманост во соработка со Канцеларијата на Фондот за население на Обединетите нации – УНФПА во Северна Македонија, започна со реализација на проектот ак „„Поддршка поврзана со КОВИД-19, која се фокусира на  старите лица “, дел од имплементирање на активностите поврзани со КОВИД-19.

Со цел имплементација на  активностите зацртани во планот за поддршка и заштита  на возрасните и лицата со попреченост од пандемијата предизвикана од корона вирусот КОВИД-19, сместени во установи за заштита на старите лица во Скопје, Куманово, Прилеп и Битола како и ЈУ Специјалниот завод Демир Капија, здружението  Хуманост објавува јавен повик  за прибирање на понуди за набавка на  пелени за возрасни

Право на учество имаат сите правни лица кои поседуваат сертификати за следните продукти:

 

  • Техничка спецификација на плени за возрасни

Количина: во зависност од понудената цена

Карактеристики:

  • пелени за возрасни за еднократна употреба кои овозможуваат дискретна удобност и сигурна заштита од умерена и висока инконтиненција за активни мажи и жени. Пелените за возрасни во различни големини (С/М/Л) кои имаат страничните бариери и истите нудат безбедна заштита од истекување, ризикот од иритација и истите да ја одржуваат кожата сува.

 

Документи за пријавување

 

За пријавување на правното лице треба да се достават следните документи:

  • Финансиска понуда со цена за продуктот/услугата изразена без ДДВ (проектот е ослободен од плаќање на ДДВ), препратена со соодветниот сертификат за продуктот.
  1. Начин на пријавување

Потребната документација треба да се достави во електронска верзија на е-адресата sashejovanov@humanost.org.mk и/или во печатена верзија (лично или по пошта) на ул. Бранислав Нушиќ 13-1/17, Скопје, најдоцна до 07.10.2020 година.

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *