Покана за Вонредно собрание

ПОКАНА

Почитувани членови ,

Ве известуваме дека на 02.04.2019, во 08.00 часот, во проектните просториите на Здружението Хуманост, Скопје, со седиште на ул. Бранислав Нушиќ бр. 13-1/17 Скопје, ќе се одржи седница на Собранието на здружението.

Вонредната седницата на Собранието на здружението Хуманост се свикува по барање на Претседателот на здружението.

За вонредната седницата на оваа Собрание иницијаторот го предлага следниот дневен ред:

  1. Регистрација и верификација на учесниците
  2. Отворање на вонредното собранието и воведни обраќања
  3. Финансиски и наративен извештај за работењето на Хуманост во 2018 година
  4. Потпишување на договорот со општина Центар и одлука за депосит.
  5. Разгледување и усвојување на новата младинска програма
  6. Отварање на поддружници на здружението во Струмица и Ресен.

 

Здружение Хуманост

Ивана Павловска

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *