ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ за развој на Програмата за рехабилитација и реинтеграција (R&R)

Здружението за поддршка и развој Хуманост, објавува јавен повик за ангажирање на експерт/ти за развој на Програмата за рехабилитација и реинтеграција (R&R). 

Заинтересираните лица треба да ги достават следниве документи кои се објавени на веб страната и истите може да се преземат:

  • CV (биографија на експертот, и ако е апликативно за неговите партнери со кои е здружен) 
  • Финансиска понуда , цена изразена без ДДВ ANNEX V BUDGET
  • Референтна листа на професионално искуство ANNEX IV KEY EXPERTS
  • Методологија ANNEX-III-ORGANISATION-METHODOLOGY

Апликацијата пратете ја по електронска   пошта на  contact@humanost.org.mk и sashejovanov@humanost.org.mk   со назнака „Апликација за експерт за развој на програма за рехабилитација и реинтеграција“  најдоцна до 25.02.2024.

Повеќе за повикот превземете ТУКА

 

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *