ОГЛАС ЗА платен РАБОТЕН АНГАЖМАН

Здружението Хуманост има потреба од негуватели/ки на стари лица во домашни услови.

Предност имаат лица кои се веќе сертифицирани или имаат работно искуство во областа.

За останатите кои имаат желба да работат со стари лица ќе биде обезбедена  практична и теоретска обука за стекнување на професионални вештини за негувател/ка во домашни услови од страна на Хуманост.

Доколку сте невработени и  имате желба да работите со стари лица во домашни услови и сакате да бидете дел од нашиот тим  пријавете се со испаќање на вашето CV на е-маил : emilija@humanost.org.mk

Доколу имате потреба за дополнителни информации можете да не барте на бројот  077 963-672 секој работен ден од 8.30-16.30 часот.

Превземање на  Оглас за работен ангажман

Здружение Хуманост

ул. Призренска бро. 50/2, 1000 Скопје, Македонија

Тел 02 2666 113 локал 107 и 077 963 672

www.humanost.org.mk

https://www.facebook.com/nvohumanost/

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *