Барање за прибирање на понуди за набавка на еден (1) лаптоп со вградена Windows лиценца/софтвер за компјутер

Превземи повик00. Call for offers_IT equipment

Во рамки на проектот “Supporting the resettlement of persons with intellectual disabilities from the residential institution of Demir Kapija into community based supported living settings” со референтен број IPA/2019/414-203 кој се имплементираат под ЕУ грантовата шема „Поддршка за процес на Деинституционализација во социјален сектор“ која го поддржува процесот на деинституционализација во корист на услугите базирани на заедницата, имплементација на одржливо живеење во заедница и социјални услуги во заедницата во согласност со целите и планот за имплементација на „Националната стратегија за деинституционализација (2018-2027)“ – се врши набавка на еден (1) лаптоп со вградена Windows лиценца за потребите на здружението Хуманост за имплемтација на предвидените проектни ативности.

Во вашата понуда наведете информации и цени за:

 1. Еден (1) лаптот со вградена Windows лиценца/софтвер за компјутер

Набавката не е делива.

Цената на секој производ да биде прикажана со и без ДДВ.

Понудите треба да бидат испратени преку е-маил на следнава е-маил адреса: sashejovanov@humanost.org.mk

Рок за доставување на понудите: 19 ти Март 2021

Проектот е поддржани од Европската Унија.

Целосниот документ како анекс со технициката спецификација за еден (1) лаптоп со вградена Windows лиценца/софтвер за компјутер која се бара е во прилог на ова барање.

Контакт:

Сашко Јованов- 072 229 418, sashejovanov@humanost.org.mk

Анекс. Техничка спецификација зa :

 1. Laptop

Карактеритики:

 • Processor

11th Generation Intel® Core

Intel Core i5-1135G7 (8MB Cache, up to 4.2 GHz),

 • Display

14.0″ FHD (1920×1080) WVA Touch Display,

 • Memory

8GB(1X8GB) DDR4 3200MHz,

 • Hard Drive

256GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive

 • Video Card

Intel Iris Xe Graphics,

 • Camera

HD camera with dual-array microphones

 • Audio and Speakers

Stereo Speaker with MaxxAudio® Pro

 • Wireless,

BT,FP,Bckl Kb,Pen,

 • Primary Battery

3-cell 40 Whr, “smart” lithium ion, Express Charge™

 • Windows licenced software

Licence Win10Pro

 

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *