Step by Step-Kick off meeting Lite

Денес го одржавме првиот иницијален состанок со нашите партнери InterAktion Eco – Logic United Societies of Balkans Serged Association на КА2 проектот за образование на возрасните, Step by Step Action for Active Inclusion of Marginalized Group of People. На инициланиот состанок покрај меѓусебното запознавање на сите партнери, дискутиравме и за предвидените активности на проектот, времнската рамка за имплементација на истите, начин на комуникација и меѓусебна взаемна партнерска соработка. Следете не и дознајте повеќе за проектот Step by Step. #erasmus+ #inclusion #stepbystep Национална агенција за европски образовни програми и мобилност