Step by Step-Kick off meeting Lite

👉Денес го одржавме првиот иницијален состанок со нашите партнери InterAktion Eco – Logic United Societies of Balkans Serged Association на КА2 проектот за образование на возрасните, Step by Step Action for Active Inclusion of Marginalized Group of People.
👇На инициланиот состанок покрај меѓусебното запознавање на сите партнери, дискутиравме и за предвидените активности на проектот, времнската рамка за имплементација на истите, начин на комуникација и меѓусебна взаемна партнерска соработка.
📍Следете не и дознајте повеќе за проектот Step by Step.

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *