Контакт

Име *

Е-пошта *

Наслов

Вашата порака

Канцеларија Карпош 2

Адреса: ул. Бранислав Нушиќ  бр. 13-1/17, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефони: 02 5112 716  / моб: 077 963 672

E-mail: contact@humanost.org.mk

Канцеларија Бутел

Адреса: ул. Призренска бр.50/2, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефони: 02 2666 113 локал 107 / моб: 077 963 672

E-mail: contact@humanost.org.mk

Локација: