НОВОСТИ

Повик за учество на обука за „Асистенти за нега на лица со деменција- Алцхајмерова болест и интелектуални попречености“

 

Жиро сметки за донации

– НЛБ Тутунска Банка: 210-0526050701-44

– УНИ Банка: 240-0100018744-08